Opkopen KantoormeubilairHet opkopen van bestaand kantoormeubilair, welke afkomstig zijn uit faillissementen, bedrijfsverhuizingen, reorganisaties en voorraadreducties is een van onze dagelijkse taken. Wij werken samen met meerdere grote en kleinere bedrijven in heel Nederland en wij verheugen ons erop ook zaken met u te doen. stuur enkele foto's van uw kantoormeubilair op en we reageren direct.

Demonteren en transporteren van kantoormeubilair


Wij demonteren en transporteren uw gehele kantoorinventaris. Het grote voordeel hiervan is dat u in één keer van uw gehele inventaris afstand doet en wij nemen de verdere afwikkeling voor onze rekening. Mocht u uw kantoormeubilair willen verkopen dan kunnen wij u een scherp bod doen. Naast het opkopen van uw inboedel kunnen wij uiteraard zorgen voor het bezemschoon opleveren van uw kantoorpand. Bent u op zoek naar een opkoper van kantoormeubilair? Dan bent u bij Van den Dungen aan het juiste adres.

Interesse?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn opkoper van meubilair in onder andere Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Zaltbommel.